x
Kargo 85 TL / 1500 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO!
Menü
Şişme Botlar Nasıl Temizlenmeli ve Saklanmalıdır
20.08.2021

Şişme Botlar Nasıl Temizlenmeli ve Saklanmalıdır

Tekne sezonu sona erdiğinde tekne kış depolaması için hazırlanmalıdır: kum, çamur, yosun ve diğer kirler tekneden yumuşak bir fırça ile temizlenmelidir. Şişme levhalar ile taban arasındaki yeri temizlerken daha fazla kum olabileceğinden ayrıca dikkat edilmelidir. Çamur ve yağlı lekeler sabun ve ılık su ile sünger veya bez kullanılarak çıkarılmalıdır. Bu amaçla benzin ve diğer organik çözücüler kullanılmamalıdır. Koltuklar, kürekler, körük pompası ve diğerleri gibi bileşenler, paketlemeden önce dikkatlice temizlenmeli, yıkanmalı ve kurutulmalıdır. Pompa hortumu katlanmış veya bükülmüş olarak saklanmamalıdır.

Teknenin onarımı bahara ertelenmemeli, tekne paketlenmeden tüm hasarlar onarılmalıdır. Şişme bot hasar görmüşse, temiz su ile yıkanmalı ve iyice kurutulmalı, kısmen pompalanmalıdır, gölgede veya hafif bir rüzgar varsa bunu yapmak daha iyidir. Teknenin havasını boşaltmak ve altını ters çevirmek için şerit bağlantı levhasını ve tabanı tamamen kurutmak önemlidir. Levha ayrıca iyice kurutulmalı ve bir süre dışa dönük valflerle bırakılmalıdır. Ters çevirmeden önce hava odalarını ve şişme botların arka tarafını konuşun.

Şişme bot katlanmamış ve mümkünse kısmen pompalanmış olarak saklanmalıdır. ambalajlı olarak saklanırsa, katlanmış yerlerde çatlaklar oluşabileceğinden, geniş bir şekilde katlanması tavsiye edilir. Virajlar ne kadar geniş olursa, rift olasılığı o kadar az olur. Aynı amaçla tekne üç ayda bir tekrar katlanmalıdır ki dönüşler başka yerlerde olsun ve teknenin hava odasını pompalayıp iki üç kez söndürerek teknenin dışını havalandırın.

Aqua-Storm Company'nin şişme botu, -10 ile +35°С arasında ve %30-80 bağıl hava nemi ile kuru bir yerde saklanmalı, güneş ışınlarından korunmalı ve yerden en az bir metre uzakta depolanmalıdır. yağ, benzin, gazyağı, alkaliler ve dış yüzeye zarar verebilecek diğer kimyasal olarak aktif maddelere maruz bırakılmamalıdır.

DİKKAT! Tekneyi kemirgenlerin ulaşamayacağı bir yerde saklamak önemlidir , çünkü kısa sürede ciddi şekilde zarar verebilirler.

Blog Son Eklenenler

Suni Yemler

Suni yemlerin t ürleri ve aksiyonları hakkında bilmeniz gerekenler tüyolar .

Devamını Oku
09.02.2025
Şişme Botlar Nasıl Temizlenmeli ve Saklanmalıdır

Şişme Botlar Nasıl Temizlenmeli ve Saklanmalıdır

Aqua-Storm  uzmanları, teknenin daha uzun süre dayanması için kullanım kılavuzunda belirtilen koşullarda saklanmasını önermektedir.

Devamını Oku
20.08.2021
Şişme Botlar ve Avantajları

Şişme Botlar ve Avantajları

Şişme botların diğer tekne türlerine göre bir takım avantajları vardır ve bu avantajlar teknenin yapısı veya malzemesi ile sınırlı değildir.

Devamını Oku
20.08.2021
Surf Olta Kamışları İle Uzak Atış

Surf Olta Kamışları İle Uzak Atış

Surf atış yapılırken misinaya çok fazla yük biner...

Devamını Oku
04.11.2018
Fluorocarbon Misina Testi

Fluorocarbon Misina Testi

Bir misinanın fluorocarbon misina olup olmadığını nasıl anlayabiliriz? Misinanın ucunu çakmakla yakınız, eğer misina eriyip gidiyorsa o misina fluorocarbon misina değildir. Misina eriyip gitmiyorsa yanmıyorsa kararıyorsa o misina fluorocarbon misina dır.

Devamını Oku
31.10.2018
Kalama Ayarı

Kalama Ayarı

Makinenizden, kamışınıza, misinanızdan klipsinize ve iğnenize kadar her parça birbirine bağlı bir takımı oluşturmaktadır. Olta takımınızı oluşturan bu parçalarında bir dayanma mukavemeti vardır. Bu dayanma kuvveti aşıldığında takımınız en zayıf halkasından kopacaktır.

Devamını Oku
12.03.2018
Olta Makinelerinde Drag Gücü

Olta Makinelerinde Drag Gücü

Drag gücü makinelerin çekme gücünü ifade eden bir terim değildir.

Devamını Oku
07.03.2018
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.